Минтай не встигаю купувати: показую, як незвично його готую на сковороді
Сьогодні покажу і розповім, як приготувати на вечерю минтай. Рецепт простий, виходить дуже смачно, цікаво і риба залишається соковитою! Минтай в цьому рецепті не пересихає, так що пробуйте приготувати.
Як готувати
Філе минтая нарізаємо на шматочки і перекладаємо в миску.
Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки кладемо в миску до риби, а білки в іншу миску.
Додаємо сіль, чорний перець, мелений часник і перемішуємо.
Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.
До білків додаємо дрібку солі і збиваємо до стійких піків.
Додаємо до риби кукурудзяний крохмаль, так минтай ще буде соковитіше і перемішуємо.
На сковорідку наливаємо трохи олії, потім кожен шматочок риби в білках і викладаємо на сковорідку.
Філе минтая в білковому клярі обсмажуємо з двох сторін, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Подаємо на стіл. Це дуже смачно!
Інгредієнти
- Минтай (філе) – 500 г
- Яйця – 3 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
- Рослинне масло – для смаження
Приємного апетиту!